keskiviikko 7. elokuuta 2013

LivBox: elokuu


Elokuun LivBoxia koristaa todella kaunis violetti.





Boxi sisälsi viisi tuotetta,  joista kaksi ovat normaalikokoisia tuotteita ja kolme näytekokoa.




Olin todella iloinen huomatessani, että elokuun LivBox sisälsi mm. kasvojen hoitotuotteita. 




1. Greenland Apple Body & Massage oil 100ml


"Orgaanisia öljyjä sisältävä vartalo- ja hierontaöljy kosteuttaa ja hoitaa ihoa. Öljy on saanut Eco Cert -sertifikaatin, sillä se ei sisällä mineraaliöljyjä, keinotekoisia väriaineita, tuoksuja tai säilöntäaineita."
(Ovh 5,90€/100ml)

Greenlandin hierontaöljy tuoksuu aivan ihanalta. Öljy todellakin tuoksuu aidoilta Granny Smith -omenoilta. Nam! Tuote sopii todella hyvin kipeiden hartioiden hierontaan, kokeiltu on!


2. Burt's Bees huulikiilto 14g


"Klassikkomerkin huulikiillon luonnollinen ja läpinäkyvä sävy sopii niin arkeen kuin juhlaan. Se sisältää huulten herkkää ihoa hoitavia ainesosia, kuten aprikoosivahaa ja auringonkukkaöljyä"
(Ovh 9,90€/14g)


Burt's Bees -tuotteet olivat minulle tuttuja entuudestaan, mutta huulikiilto oli minulle aivan uusi tuttavuus. Rakastan erilaisia huulimeikkejä, joten tämä oli todella kiva yllätys. 

Huulikiilto tuoksuu aivan karhunvatukoilta ja myös maistuu hyvältä. Jäin heti koukkuun. Väriltään huulikiilto on todella neutraali, mutta jättää huulille todella kiiltävän, lähes vesimäisen pinnan. Tämä ei muuten kauaa huulilla pysy!


3. Clarins Gentle Foaming Cleanser 20ml


"Hellävarainen vaahtoava puhdistaja auttaa neutralisoimaan veden kuivattavaa vaikutusta. Purista pieni määrä kosteutetuille käsille ja hiero vaahdoksi. Levitä kasvoille ja kaulalle kevyin, pyörivin liikkein ja huuhtele."
(Ovh 26,50€/125ml)


Kiva, että boxi sisälsi tuotteita, joita ei muuten tulisi testattua. Kokeilen mielelläni Clarinsin kasvojen puhdistusainetta. Ainoa miinus kuivaihoiselle on se, että tuote on tarkoitettu normaalille ja sekaiholle.


4. Bernard Cassiere Anti-stress suklaakuorinta 15ml 


"Kuorinta sisältää Reilun kaupan kaakaota, jonka antioksidantit ja kofeiini vilkastuttavat ihon aineenvaihduntaa. Tuloksena on kirkas ja pehmeä iho. Hiero kuorintaa muutaman kerran viikossa kasvoille ja kaulalle pyörivin liikkein. Mikäli haluat tehostaa vaikutusta, anna kuorinnan vaikuttaa 5 minuuttia."
(Ovh 42€/50ml)


Tämä on mielestäni boxin mielenkiintoisin tuote. Suklaata kasvoille, oi kyllä! Hintansa puolesta ei tulisi muuten testattua tätäkään. Uskoisin 15ml putelin riittävän muutamaan käyttökertaan.


5. Ahava Essential Daily Moisturizer 15ml


"Kuolleen meren mineraaleja sisältävä kosteusvoide tehostaa ihon luonnollista kosteuspitoisuutta pitkävaikutteisesti. Voide jättää ihon pehmeäksi ja palauttaa sen luonnollisen hehkun. Sisältää suojaavaa E-vitamiinia ja rauhoittavaa Aloe Veraa."
(Ovh 44,90/150ml)



Ahavan voide kuulostaa kalliilta, mutta 150 millin päivävoide ei tosiaan ole pienimmästä päästä. Olen aiemmin kokeillut Ahavan käsi- ja jalkavoidetta ja pidin niistä kovasti. Normaalille ja kuivalle iholle tarkoitettu voide tuntuu miellyttävältä, imeytyy todella nopeasti ja jättää iholle "mattapinnan". Voide sopii ainakin minulla myös meikin alle. Kiva tuote tämäkin.


Kaiken kaikkiaan olin todella tyytyväinen elokuun LivBoxiin. :)

Jos nyt jotain negatiivista sanottavaa pitää keksiä, niin itse ihmettelin hieman paketin arvoa. Tilaushan maksaa 15,90 euroa ja paketti sisälsi täysikokoisia tuotteita 15,80 euron arvosta.

Tuntuu jotenkin hölmöltä laskea näytekoon tuotteille minkäänlaista "arvoa". (Jos nyt kuitenkin laskisi, tulisi niiden arvoksi 21,35 euroa. Näin ollen kaikkien tuotteiden yhteisarvo olisi 37,15€).

On kuitenkin otettava huomioon, että näytteet ovat selvästi normaalia näytekokoa suurempia. Jokaista tuotetta on myös sen verran paljon, että niistä ehtii saada selkeän kuvan käytössä. Lisäksi boxi sisälsi kaksi oikein kivaa täysikokoista tuotetta. Pidän tästä boxista ehdottomasti enemmän kuin viime kuun boxista. Tilaukseni saa siis jatkua! ;)

Mitä tunteita elokuun LivBox teissä muissa herätti? Näköjään kaikki eivät saaneet samoja tuotteita?

5 kommenttia:

  1. Kävin juuri postilaatikolla ja sieltä löytyi kuukauden odotetuin posti eli Livbox. Sain samat tuotteet kuin sinäkin ja olen hyvinkin ihastunut näihin. Nyt vain testaamaan.

    VastaaPoista
  2. Kiva kuulla, että sinäkin pidit elokuun LivBoxin sisällöstä. Itselläni on vielä puhdistusaine ja kuorinta testaamatta. Kaikki muut tuotteet ovat ainakin olleet todella ihania. :)

    VastaaPoista
  3. Samat ihanat tuotteet löytyivät omastakin boxista. Testailtuakin on tullut kaikkia ja kaikista olen pitänyt. Greenlandin öljy teki tosi hyvää kuiville jaloille. Suosikki taitaa kuitenkin olla suklaakuorinta.

    VastaaPoista
  4. Hei kiitos vinkistä, onkin hyvä idea kokeilla tuota öljyä hoitamaan kuivia jalkoja. :)

    En ole vielä ehtinyt kokeilemaan tuota kuorintaa, mutta todella herkulliseltahan se vaikuttaa. Sitä odotellessa!

    Jotkut ovat saaneet Clarinsin putsarin tilalle Vichyn puhdistusvaahdon. Lisäksi hierontaöljystä on ollut myös vadelmantuoksuinen versio jaossa. :)

    VastaaPoista
  5. Kiitos kivoista kommenteista! Täällä LivBoxin toimistollakin on nuuskuteltu noita öljyjä, sillä ne tuoksuvat aivan huumaavilta. Itse lorautin öljyä hieman kylpyveteen. Iho jäi ihanan pehmeäksi. Oikea aromikylpy :) -Nelli / LivBox-tiimi

    VastaaPoista